söndag 30 januari 2011

Helga

Idag tänkte jag och Christina rida till ridhuset och hoppa.

Dessvärre så tyckte jag att Inisen var en aning tjock på insidan av höger bakben. Knappt någon värmeskillnad, inget i hoven och hon hade def INTE ont för jag fick klämma, känna, hon trampade över lika mkt med båda fötterna, och tryckte på och var lika glad som vanligt :)

Men för säkerhets skull så fick hon hoppa över träningen idag. Skulle aldrig ha förlåtit mig själv om det hade blivit dåligt efter träningen... Förmodligen är det noll fara med det lilla som är, men jag tar det säkra före det osäkra :) Så hon har fått promenera lite idag och fick sen vackert gå ut i hagen igen  Hon stod och tittade efter mig vid grinden och undrade "blir det inget mer..?", sötisen!

Men jag körde upp till Lurbo och hjälpte Christina lite när hon red på tok-Helga ;) Hon ville gärna att jag också skulle sitta upp och rida igenom henne vilke jag gärna gjorde eftersom jag älskar att testa olika hästar! Alla är en ny utmaning :)
Hon var väldigt speciell och svårriden faktiskt, vet inte hur man ska beskriva henne. Lite som en slingrig orm som bara vill gå på fart och hänga sig i bettet ;)




Så fokus blev att få en dämpad häst som kunde vila på steget utan att hänga sig i bettet. Haha, NÅGON blev rätt föbannad på mig mellanåt ;) Men hon blev jättefin och började slappna av mer och lyssna bättre.

Här är en liten film från dagen, förhoppningsvis har vi en lite mer "smör-film" nästa gång ;)

lördag 29 januari 2011

Film från dagens dressyrpass

Farbror Ormen

Ikväll hopptränade Sara och Ormen i Jällas ridhus.
Trots att han var yngst i gruppen med sina 4,5 år tyckte iaf jag att det var han som skötte sig och klarade övningarna bäst :)
Tränaren tyckte också om honom och tyckte att fast han var så ung så betedde han sig som en liten farbror, haha. Så nu heter han "Farbror Ormen" :)

Hatar eg att fota i Jällas gula ridhus, men man kan iaf göra om bilderna till lite svartvitt, då blir det lite bättre. Satt och pysslade lite speciellt med en bild som jag blev rätt nöjd med.







Dressyr i solen

Dressyrpass 1 timme med kandaret idag i fiiiina vädret!

Ställde upp videokameran på en sockerbit på en snöhög för att försöka få lite film. Blev sådär med vinkeln... Men lite vart det iaf :)

Ska redigera ihop den sen när jag kommer hem, för nu ska jag iväg och fota Ormen och Sara när de ska hoppträna :)

fredag 28 januari 2011

Nu är det helg!

Puh, veckan är klar :) Första veckan som jag börjat kl 6 och gått upp innan 5 varje dag har funkat super!
Igår gick jag och la mig vid 21 bara för att få sova 8 timmar, hur skönt var inte det?!?

Idag har Ina haft vilodag, så det gick snabbt i stallet. Hemma klockan 16!!
Hon hade dragit på sig två små minisår på andra bakbenet nu vid kronranden, förmodligen av skaren i hagen :/ Men de märktes inte ens så det var ingen big deal.

Imorgon blir det kanske ett dressyrpass med damen.

Idag har jag också fått ett uppdrag att designa en speciell del på inkClubs kommande nya hemsida =D Blev jätteglad när de ville att jag skulle fixa det! Så nu får jag se till att fixa och trixa lite i photoshop under helgen.

Nu ska jag städa, sortera papper och sen slappa lite välförtjänt :)

onsdag 26 januari 2011

Lägenhet

Idag har Moa hand om Ina och jag hinner med massa pappersarbete *tjoho* (eller nåt...)

Vid 16-tiden var jag och kollade på min första lägenhet :) Det var en 1:a på 29 kvm i Ulleråker. Den var superfin, jättefint badrum, gullig köksdel, avdelad sovavdelning och jättehögt i tak. Kändes mycket större än 29 kvm!
Dessvärre kommer jag nog inte få den då det var übermånga som kom dit och ville ha den... Jag står ju i en speciell bostadskö som har med Uppsala Universitet att göra (inte studentlägenheter, utan hyresrätter) och kösystemet var något krångligt. Så chansen att jag får denna är ytterst liten, men det är bara att hoppas på att det kommer fler lediga snart :)

Idag var det en fläta-dag iaf, kändes som en sådan :)



tisdag 25 januari 2011

Effektiv dag!

  • Jobbat 6-14.30
  • Stallet + "avrastningstur" m galopp barbacka i grimma 15-16.30
  • Mys-shopping med Becca + käk 17.30-20.30
  •  
De säger ju att man ska ta vara på dagen... Tänk vad man hinner med då man planerar och anstränger sig :)
Fick höra ett klockrent citat från Becca idag också, den måste med i mina memoarer.;

"Hästtjejer är de sista vita slavarna"



Imorgon ska jag titta på en lägenhet, så håll tummarna!!

söndag 23 januari 2011

Vadå söt???!



lördag 22 januari 2011

Inas kandar

Här är Inas kandar. Jag älskar det pga sina rundsydda remmar, sin breda nosgrimma och det fantastiska mjuka och formandetl lädret!




Dressyrträn i Norby :)

Hoppade över ridhuset idag eftersom hon vilat två dagar pga såret och ville då inte överanstränga henne med 2 dagars-ridhusträning.

Nej, vi red runt överallt på Norbys gator istället! De var jättebra, för det var lagom med snö, sandat och lagom hårt :) Vi körde på med skolor, sidvärtes, ryggningar, galoppjobb. Hejade på några hundägare i farten :)

Jättefin vart hon!

Här innan träningen, fler bilder kommer ikväll då jag ska duscha och sen på tävlingsmöte nu




fredag 21 januari 2011

Äntligen!

Woho, idag har det hänt många roliga saker som livade upp fredagens jobb :) Jag har ÄNTLIGEN fått nya arbetstider, fått tag i en transport som jag ska kolla på och så kom Linus och hälsade på på jobbet!

Denna vecka har varit tuff, men jag brukar försöka se det positiva i det mesta, så här har vi min positiva lista för denna vecka :) :

  • Jag ska äntligen få börja kl 6 och slutar då 14.30!!
  • Jag har fått massa beröm av mina chefer som säger att de är jättenöjda med mig (jobbat på Beauty Planet nu i snart 2 månader) och erbjudit mig att ibland komma och jobba lite hos de i Stockholm med :)
  • Jag har hittat en transport som jag jättegärna vill ha och ska åka å kika på på söndag =D
  • Jag har fått tjänstemobil!
  • Linus kom och hälsade på på jobbet vilket lyfte dagen :) !
  • Fått chansen att åka och kolla på en lägenhet nästa vecka på onsdag!
  • Lyckades jobba igenom alla sparade mail och har hunnit ikapp igen, så skönt att få helg efter det!
  • Jag har kommit in i en äta-nyttigt-fas och har en receptbok som jag blir superinspirerad av! Äter inget socker just nu, utan menyn har mest bestått av proteiner :) Några saker på menyn har varit, citronlaxfilé, fetaostomelett och köttfärslimpa...
  • På tisdag är det LÖN!
Nu hoppas jag på att helgen blir mysig och utvilande i skallen. Det ska tränas massa i ridhuset, ska på tävlingsmöte på UPK, titta på transport och förhoppningsvis lite andra trevliga grejer :) Saknar många personer alldeles för mycket!

Idag fyller Malin 23 år!

GRATTIS BABE!!!!




torsdag 20 januari 2011

Ridhus lördag och söndag

I helgen ska Ina få gå två ordentliga ridhuspass både lördag och söndag. På lördag f.m runt 9, 10 nåt blir det dressyr på kandar och på söndag blir det hoppning vid 11-tiden.

Om någon är på Lurbo de tiderna och inte har något speciellt för sig så får man jättegärna anmäla sig frivilligt som kameraman, både till videokameran och systemkameran :)


Det är nämligen ytterst klurigt att filma och fota sig själv när man rider :/

Spån

Ina var lite lite varm och en gnutta svullen på insidan av kotan där lilla såret hade gått upp. Såret håller på med sin läkeprocess med andra ord och fröken fick linement inmasserat där det var lite varmare och sover som vanligt med sina BoT. Såret hade torkat fint sen tvättningen med natriumkloridlösningen igår.
Imorgon ska hon ha en boots på sitt "sårben" för att skaren i snön inte ska riva upp såret.

Idag kom spånet på morgonen. Så nu har jag släpat in 30 spånbalar i ladan och staplat upp dem snyggt på pallarna. Med andra ord behövde jag inte åka till gymmet idag ;)



Snart: Köttfärslimpa som nu står i ugnen och ett varmt BAD!

onsdag 19 januari 2011

Hej då gamla kandar, hej nya kandar!

Idag var det ett avslut med mitt superfina Hubertuskandar i den rödbruna färgen. Jag har ju svart dressyrsadel nu tyvärr och kandaret är nu sålt och ivägskickat med posten idag.
Lite roligt är det att just idag var det premiär för Inas nya fina rundsydda svarta kandar :) Hon blev assnygg i det! Jag har dessutom tagit på det mindre sverige-pannbandet på det och det passar superbra till! Nosgrimmar är ju som en dröm! Jättetjock, bred och supermjukt foder som lägger sig kring huvudet helt perfekt!



Det var stenhårt ute, så vi körde ett skrittdressyrpass på banan. Den var jättesandad, alltså inge hal, bara hård. Så då passar jag på att rida många olika övningar. Annars har man lätt lite bråttom igång i trav, men är man tvungen att skritta tar man det lugnare :)

Tränade först öppnor vilka blev riktigt bra faktiskt! Vänsterslutan blev helt ok och högerslutan lite jobbigare, men på utvecklingsvägen iaf!
Sen kom vi till bakdelsvändningarna, vilka Ina haft lite svårt att lära in på rätt sätt. Hon blir ju lite lat när det blir fr jobbigt, och att sätta sig på rumpan är inte hennes favorit ;)

Grejen med fröken Ina är att när något blir riktgit jobigt så blir hon förbannad på  en för att man kräver "en massa" och inte ger upp. Då får man ta den "striden". Det brukar pågå cirka 10-15 minuter, sen ger hon med sig och gör övningen jättebra, får supermkt beröm och de nöjda frustningarna bara väller fram :) Hon är rät förutsägbar ibland haha.

Hon hade också lyckats riva loss en bit från sin sårskorpa på benet självklart :/ så vart till att göra om hela sårproceduren igen. Förhoppningsvis slipper vi ett svullet ben denna gång dock...

Imorgon kommer SPÅNET!! =D

tisdag 18 januari 2011

Glukosamin

Idag har jag inhandlat Glukosamin till Ina inför tävlingssäsongen. Nu får vi se om damen kan tänka sig att äta maten med det i......

Någon annan som använder glukosamin till sin häst??

måndag 17 januari 2011

Snart vår!

Kom på idag att det bara är 2,5 månader kvar till april = våååår!!! Shit vad jag längtar! Och när våren väl kommit så säger det bara popp så äre sommar :)



Idag har Ina vilat och bara blivit ompysslad efter gårdagens långpass. Fick pussa på henne lite extra också eftersom jag hade kvällsfodringen.

Nyhet på bloggen är att det nu finns en presentation av Ina i högermenyn ------------------------------------->

Imorgon har Moa hand om Ina, så jag får en ledig kväll =)

Juste, nu är kandaret sålt! För att se övriga till salu-saker, klicka på länken till höger.

Nu blir det sängen, godnatt!

söndag 16 januari 2011

Film från hoppningen!

Snällaste Klara filmade lite när jag och Ina studsade runt i ridhuset idag och har klippt ihop en liten film.

SUUUUUUUUUPERTACK!!

Som sagt, inte mkt till hoppning, mest flackt och låång häst som inte orkade trycka ihop sig ;)

Hoppning i ridhuset

Idag red jag och Christina till Lurbos ridhus för att hoppa igång våra hästar lite inför terminen :)
Fy fan vad det regnade!! Ina fick ha ridregntäcket på sig + reflexridtäcket. Själv hade jag täckbyxor, en jacka, en väst, en luva över hjälmen och allt var helt dyngsurt när vi kom fram.

I början var det rätt mkt folk i ridhuset så vi travade och galopperade  lite innan vi plockade fram hinder. Hästarna var ju redan "varma i kläderna" efter 40 minuters skritt och trav TILL ridhuset först.

Vi tog fram ett litet blockhinder och ett räcke på 90 cm så vi skulle slippa hoppa av och höja. Både Ina och Helga blev jätteglada och taggade, och ingen av de lyssnade speciellt mycket på oss piloter haha. Det var mest fullt ös- medvetslös och sen bock bock efter hindrena. Så det vart inte mkt snygga språng idag eftersom vi kom fel hela tiden kändes det som eftersom damerna inte hade lust att lyssna på våra halvhalter :P
Så vi kan kalla dagens pass för "avrastning" istället för träning ;)
Men det var grymt skönt att få komma igång och rida ett ORDENTLIGT pass där hästen blir trött och svettig av jobbet, inte av snömängden :)

Våra hästar har iaf sjukt bra ork och kondis med tanke på att de orkar skritta+trava i snön till ridhuset 40 min, bli hoppade ett pass i ridhuset, sen skritta och trava hem igen i snön.

När vi kom hem tog vi av alla blöta grejer, putsade och pussade på våra hästar, gnuggade in linement samt satte på back on track-paddarna och "torktäcken" så fick damerna stå inne (1,5h tidigare än vanligt) och käka lite extra mat. Hästarna var rätt nöjda med det kan jag ju säga ;)

Skönt att få ha KOMMIT IGÅNG! Nu är det bara att fortsätta :) Nästa gång ska fröken ha kommit igång så pass att hon ska orka lyssna på halvhalterna med så vi kan komma rätt på hindrerna istället haha!

Här är lite bilder från efter passet, regn+svetthästar ;) . Det var sjukt dåligt ljus tyvärr, men söta var de ändå!

Visst vart hon fiiin i nya schabraket =) ???!

Ina och Helga softar lite medan piloterna klär på sig :)

Min finaste!


lördag 15 januari 2011

lördag

Lördag idag = rida på dagtid och i ljus =D

Prinsessan var långt in i skogen i hagen, så jag fick vackert pulsa i skarsnö som var uppe långt över mina knän uppför backen och in i skogen... Motion var det ja.
Idag upptäckte jag till min stora uppgivenhet att morgonfodraren IGEN hade släppt ut Ina endast iklädd sitt innetäcke som hon sover med!! Förra gången var det katastrof eftersom det var snöstorm och det gick å vrida ur täcket efter. Idag har det varit uppehåll och relativt vindstilla, men täcket är fortfarande för kallt och otätt för att funka utomhus! Inte kul någonstans :( Tur att hon har sån otroligt tjock päls i år, den har räddat henne många gånger nu...

Idag testade vi gelbootsen jag köpte på Sporren i torsdags och de var helt MAGNIFIKA! Superenkla att trä på, de satt som en smäck, skyddade perfket över ballarna och karleden, samt snurrade inte en millimeter!
Är det någon som använder sig av sådana boots? Jag kan varmt rekommendera de iaf!



Inisen fick ett sår strax ovanför v.bakhoven i förrgår och igår var hon lite svullen och varm i kotan. Tvättade det igen med natriumkloridlösning samt gnuggade in massa kylgel och linement och idag var all svullnad och värme borta :) Så det var bara lite extra blodgenomströmning pga läkeprocessen. Så idag kunde jag rida!

Red på banan där det var jättefint underlag! Lång och låg, skolor, sidvärtes, fattningar, ställningar. Jättefin kändes hon och hon börjar som smått att komma upp lite i framhänget med :)

Imorgon blir det en ridtur med Christina och Helga till Lurbos ridhus på förmiddagen. Ska bli såå skönt att få rida på riktigt :)
Idag var det premiär för nya ridbyxorna från Back 2 Back och Kingslandstrumporna!

torsdag 13 januari 2011

VIP-kväll på Sporren :)

Imorgon börjar Sporrens vinterrea... förutom för oss som har handlat för så jävla mycket pengar innan att vi finns med i pärmen och är lite extra VIP-iga ;) för oss började den ikväll!

De hade jättemycket varor med nedsatta priser, riktigt trevlig att gå runt och kika :) Om jag inte redan hade typ 1000 täcken så skulle jag lätt fått med mig ett hem...

Blev lite småsaker istället + ett par suuupersköna helskodda ribyxor från Back to back! De är som soft-shell-tyg. Halva priset fick jag de för :)

När man handlade idag fick man också en liten gullig "julpåse" med lite smått och gott i, gulligt av dem!

Detta kom med hem:
Gelboots från Equality Line
399:-
100:-


Keps från Pikeur
219:-
109:-



Ridstrumpor från Kingsland
 119:-





Guldsnoddar (jag vet att du är avis Ormen!)
 29:-



Soft-shell-ridbyxor från Back 2 Back
1.199:-
599:-

onsdag 12 januari 2011

Ledig kväll

Idag hade jag som sagt en ledig kväll eftersom Moa hade hand om Ina idag.
Passade på att åka till UPK och tömma ut två skåp som andra personer ska få ta över. Jag är ju nästan aldrig där längre så det är ju väldigt onödigt om jag ska ha dem.

Tävlingarna inför kommande termin har ju inte direkt varit uppdaterade i tdb... Men nu ÄNTLIGEN har iaf 2 tävlingar fått anmälningknappar och det är två tävlingar som jag och Ina ska vara med i.

Första tävlingen blir 12 februari på Lurbo, 90 cm och 1m.
Andra tävlingen blir 20 februari hos Heby, regional LA:4 och MsvC:1 (övrigt debut för Ina i MsvC)

Eftersom jag jobbar granne med Hööks var jag inne där en snabbis efter jobbet för att kika lite på nya sortimentet. Köpte lite småsaker som nån borste, håltagare mm och kom dessutom hem med ett schabrak i en ascool färg! Dock så var jag tvungen att ta storleken "ponny" eftersom "full" var hur jäkla stort, bret och långt som helst... var ju som ett stort dressyrschabrak med en extra böj i fram... Så ponnystorleken vart  lagom ;)


tisdag 11 januari 2011

Lättare om skallen

Idag har bilen varit inne på verkstad för bl.a. byte av tändstift, korrigering av låg tomgångsvarvning samt massa annat som var mycket nödvändigt. Så skönt att ha det gjort!

Idag var det HEMSKT underlag ute! Det töade ju några dar, och nu har den "slasken" blitt till is, skare och bara blä! Man kan inte rida någonstans :(

Imorgon är det första dagen som jag är hästledig sen jag köpte Ina! Då ska nämligen Moa ha hand om henne för första gången vilket blir super! Kommer kännas konstigt imorgon att kunna komma hem efter jobbet och bara sätta sig ned och ta det lugnt haha. Kanske ska fira med ett litet gympass ;)

Igår var jag till HairTeam iaf och klippte mig. Fick en jättegullig frisör som dessutom hade ridit lite i yngre dar. Vi klippte bort ca 1,5 dm (!) men det var ju ändå långt fortfarande ;) Sen ganska mycket uppklippning på de blonda partierna + efter mitt önskemål gjort luggen ännu tjockare och tätare. Känns som att ha förlorat flera kilo på huvudet nu ;)

2010- resumé

Många andra har gjort årliga resuméer på sina bloggar bl.a. och jag tänkte att mitt egna 2010 inte var så innehållsrik. Men när jag började tänka efter och kolla i min kalender så visade det sig vara en stor blandning av mycket förändringar, roliga+hemska händelser och sjukhuskalender... Så jag fick vackert göra en resumé jag med, blandat med bilder och filmer:

JANUARI
En rejäl krasch i Sunnersta resulterar i en spricka i korsbenet.

Snön täckte Inas ben....

Röntgen av min 4 månader gamla trampskada (OBS, hovmärke ;) ) = spricka

30 hp Medie- & kommunikationsvetenskap startar


FEBRUARI
Startade min hästblogg, En Wass elitsatsning

Jag köpte mitt första "ridhusobjektiv" & vågade mig på min första ridhusfotojobb under DM för lektionsekipage.

Uffeträningarna med Lola kom igång på riktigt

Inga tävlingar = mycket festande



MARS
Blödning i axelfästet

Första tävlingen för året m Ina, debut LB:3 m 63%!

Värsta tävlingen jag varit med om. Någon försökte få mig diskad pga att jag red i mina Dyón-leggins, allt kändes så värdelöst! Jag fick dock låna ett par stövlar av Klara! Ina debuterar LA:4 och division II trots att hon eg. inte var tekniskt redo. När vi kom hem fastnade Ina med ryggen under bakre bommen i transporten och kom inte loss. Panik utbröt, men hon klarade sig med ömma muskler...

Årets första Lolatävling. Det hade varit vår i en vecka, på en halvtimme var allt snökaosigt igen... Första MsvB över 50-strecket! MsvB:2 54%!

Jag har tentaångest och festar varje helg...


APRIL
Ina visar utveckling och får 65% i LB:3 m sina första 8:or på alla trav- & galoppökn.

UPK:s lektionshästar springer en lång bit på 288:an....

Jag gör mitt första bröllopsfotojobb!

Div3-hoppningen startar dagen efter springturen på 288:an...

Jag rider Goliath i laget i div2-dressyre pga Inas rygg. Han stack i hela galopprogrammet, men vi fick ändå ihop 61% i LA:4

Jag börjar hoppträna Ina för tränare och hon blir duktigare för var gång!

Jag börjar rida, utbilda och träna Majlis

Sista rycket i plugget, en hemtenta som ska skrivas när vårsolen äntligen tittar fram...


Div3-hoppning på UVFK. Flyger av i första, sen 0:ar i laget, revanch!

Sista april blev jätteroligt, men efter det fick jag återigen uppleva vilka svin killar är !

MAJ
Sista tävlingen med Kalle :'( Vi får rosett i 1m!

Majlis första tävling någonsin!

Våren är kommen vilket firas mycket!


Ina startar sin första hopptävling med bravu! Och det efter att aldrig hoppat bana innan =D

JUNI
Jag fick veta att jag fått VG på hemtentan och även då klarat hela MKV-kursen! 60 hp klart

Firar underbar midsommar i Öregrund med finaste människorna <3


Ina går med kandar för första gången!



Jag tävlar en hel helg med halsfluss (omedveten diagnos..) och videobloggade efter första tävlingsdagen för att vissa tvivlade på att jag var sjuk "på riktigt"...



JULI
Ina och jag firar 1 år tillsammans <3 <3 <3

Underbara 2 soliga veckor i sommarstugan. Jag fyller 22 år.




AUGUSTI
Jag byter design på bloggen


Fotar mitt andra bröllop!

Blir Ridsportförbundets officiella fotograf under Uppländsk Ridsport 2010

Ina börjar att slappna av på tävlingarna vilket ledde till dubbelseger med 71- resp. 72%!
Får en inflammation i ryggen.
Är i Öregrund under Roslagsloppet.
Division 1-dressyren startar, Lola brunstig = stod still...




SEPTEMBER
Söker jobb och får fast anställning som mediasäljare, vilket kommer att förstöra mitt psyke...

Div1 fortsätter, i regn.... Vi presterade vår första MsvB:4 över 50! (54%!) se film:



Jag blir anlitad av Equipe som deras hästfotograf!



Det blir klart att jag ska köpa min älskade Ina!

Köper mina underbara Petrie-stövlar!

Jag får min 3e spricka i högerfoten...
Ca 2 dm från att bli totalt rammad på förarsidan i bilen, änglavakt.



OKTOBER
Får panikattacker, psykiska men och magkatarr av säljarjobbet, säger upp mig. Efter 1,5 vecka som arbetssökande får jag komma på intervju hos inkClub.

Ina går igenom besiktningen och den 22 oktober blev du min och vi flyttade hem till Surmulen

Rider finalen i division 1-dressyren i MsvB:4 med Lola, ok program.





NOVEMBER

Jag får jobbet på inkClub och börjar 1 november. Märker direkt vilket otroligt bra företag det är! Jobbar omvartannat på Beauty Planet också och blir flyttad dit efter lite omdirigering på ordern. Får många vänner på en gång som nu är som min familj!

Får börja träna på gymmet igen efter 6 månaders uppehåll pga lederna!

Ina besöker tandläkaren i ett dygn. 
Trots 2 veckors vila innan får hon 61% i LA:1 på KM

Jag började träffa en väldigt speciell person som lyckades få mig att lita på honom fullt ut väldigt snabbt, trots mina "förtroendeproblem".
Jag mår allt bättre och var riktigt lycklig hela november!


DECEMBER
Julfesten på jobbet var jätterolig trots att man var helt slut. Dock råkade jag ut för en väldigt otrevlig sak när vi skulle hem, vilket kommer påverka mig ända in nu då jag skriver detta... Jag får märka av värdet på mina underbara kollegor!  

Jobbar 189 timmar i december.
Inventeringen var urjobbigt, men superkul tack vare alla mina underbara jobbarkompisar!
Ju närmare årsskiftet kom, ju närmare kom dagen jag våndats över, den dag då du inte längre skulle jobba kvar på inkClub och åka iväg...